Det går undan

Fick hjälp av min kära syster med lägenheten idag, vi fick en hel del gjort medan hon torkade av hyllorna som var kvar att torka och toaletten, så putsade jag de sista två fönsterna som var kvar att putsa, sprutade ugnsrengöring i ungen o rengjorde spisen, diskade av ugnsplåtarna o ugnsgallret. Sen samlade vi ihop sopor och slängde och så bar vi ut köksbordet. Sen efter skyttet hämtade jag och pappa egon så nu är han här.

Så imorrn blir det ta o rengöra ugnen och städa B rum, köket och mitt sovrum. Sen när pappa kommer dit tar vi resten av sakerna som är där och kör bort med dem så kan även vardagsrummet, hallen och till sist toan städas. Så är ju  inte mycket kvar att göra så kommer förhoppningsvis bli klar imorrn om jag nu är så teknisk att jag får ner lamporna, men det tror jag att jag ska klara så det känns skitskönt. Kom på nu att jag kanske ska boka bussen upp på fredag nu så jag inte glömmer det och kanske ringa pmr imorrn och höra om de har bakre skalet till min mobil eller kan beställa hem det! Annars blir det beställa det på  nätet finns ju för 110 inkl frakt där.

På torsdag blir det träffa en del vänner i stan en sista gång innan jag far iväg så de som vill träffa mig då får hojta till om ni inte redan gjort det.

Kvällens låt idag bli Be yourself med Audioslave bara för att den är toppenbra!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy