Färdigstädat

Nu är lägenheten färdigstädad och klar så det känns skitbra. Dock visade det sig att min dammsugare var en skitdammsugare, påsen blev full så jag bytte och då gick den inte igång igen jobbigt för jag fick ju T dammsugare att gå upp i rök så nu har vi ingen dammsugare. Om nu inte pappa får igång den igen för han skulle titta över den och se om han får igång den så hoppas på det.

Så nu är det bara stressa med plugga inför tentan på fredag och träffa mina kompisar innan jag drar så imorrn ska jag försöka träffa Jezzy o på torsdag träffa Hässleholms gänget! På fredag kvart i två går min buss från Markaryd till Värnamo så blir det T tar upp  mig och kör mig till schenker där jag ska träffa han som jag snackat med/han som sagt jag kan få vara där och få veta information och lite sånt inför praktiken som börjar på Måndag!

Längtar som fan tills fredag visst har redan flyttat upp på sätt och vis men på fredag åker jag upp för att stanna i flera månader och det känns helt fucking underbart!

Dagens låt Hinder med Lips of an angel

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy