Äntligen fredag imorrn

Sitter här och vill egentligen hoppa i säng och sova så det blir fredag, för imorrn smäller det då flyttar jag upp dock har jag först tenta i skola sen bär det direkt av ifrån Skåne. Sedan på lördag kommer pärona upp med B och flyttlass nummer två så har man alla sina vettiga saker där fast de är i stort sett där redan för det är mest b saker som ska upp på lördag.

Är dock nervös inför mötet med Schenker imorrn känns jobbigt känner dem ju inte och har aldrig ens träffat dem så tänk om jag inte är alls den praktikant de vill ha. Dock ska det bli mysigt att få vara med enbart T o L imorrn fast ovant är ju alltid alla pojkarna eller T o B inte bara T o L. Blir tacos imorrn verkar det som, försökte tjata på T att vi skulle ha pannkakor eller våfflor till kvällsmat imorrn men det gick han inte med på för han ansåg inte det som riktig mat utan man behövde då äta nått mer oxå. Trist för jag är galet sugen på det och varit det typ hela dagen och det är ju trots allt våffeldagen imorrn och då ska man ju äta det (fast pannkakor är faktiskt godare). På lördag får jag dock mina pannkakor om jag har tur får tjata lite extra och hur ofta är det lixom att jag tjatar om att jag vill ha mat, det händer inte så ofta men är jag sugen på pannkakor är det alltid så att då ska jag ha det punkt slut lixom.

Träffen med hässleholmsgärnget/tjejerna idag gick finemang, vi hade jättetrevligt och satt i någon timme på  Matrix utomhus och fikade. Sedan vid kvart i tre passade jag min underbart söta systerdotter Moa medans massa skoj. Kommer sakna alla mina nära och kära massvis fast kommer ändå nog trivas där uppe bättre för känns verkligen skönt att komma härifrån för tiden där uppe har alltid varit bra eller iallafall tusen gånger bättre. Visst kommer nog vara fett jobbigt med så långa dagar som det kommer bli, men T kommer hämta B typ två timmar innan jag är hemma så han får inte så långa dagar och det lättar lite för huvudsaken är att han får vara hemma mer och inte ha så ånga dagar. Ska iallafall försöka korta ner dagarna till fyra dagar i veckan på Schenker så jag kan sitta hemma och jobba med projektarbetet och därmed få det lite lättare och slippa pendla den dagen.

Dagens låt blir det inte idag för det orkar jag inte fixa fram och jag har ingen direkt låt i skallen mer än bamselåten och den ska ni få slippa! Skyller på att tankarna om flytten fyller min skalle och hoppas ni accepterar den ursäkten!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy