Lördag och barnfri

Det blev att vi lämnade B redan igår till min bror för annars hade det blivit väldigt tidigt idag så vi kom fram till att det var bäst att lämna redan igår kväll. Idag blir det bege sig på inflyttningsfest både för och nackdelar, skrämmande och nervöst för att det kommer vara mycket nytt folk och jag vill inte det blir som sist! Jag vill dit men ändå inte i och med det är skrämmande så det är la bara att asa sig dit kanske ta med handbojor o sätta fast mig själv så jag inte kan fly, asg!

Satte nyss i min piercing i läppen, blev ju tillsagd att jag inte får ha den på praktiken men den hade börjat växa igen men fick igenom piercingen till sist skönt för känner mig extremt naken utan den. Senare idag bär det av till kvantum och hoppas de verkligen har strumpbyxor men va fan har vittsjöhallen det så måste la kvantum ha det de är liksom mycket större än vittsjöhallen. För i och med jag inte har några hela byxor och jag vill ha klänning men vill inte frysa ikväll, visst jag har svarta strumpbyxor men jag vill ha mina nätstrumpbyxor så tänkte köpa ett par hudfärgade strumpbyxor att ha under nätstrumpbyxorna. Kanske tjata på T att vi ska dit tidigare innan de andra affärerna stänger så vi hinner gå in till centrum/stan och handla dem om inte kvantum har de ligger ju ändå int så långt från kvantum!

Vi tänkte sova ut imorse men vett i fasiken om man kan kalla det sova ut men T väckte mig vid fem i nio genom att ligga o peta mig på näsan, men what the fuck vi la ju oss redan tolv för jag va helt slut då. Fast som vanligt somnade jag inte utan la och tänkte som vanligt så tog jäkligt lång tid innan jag somnade, fast förståligt var ju nervös o orolig inför hur det kommer gå på inflyttningsfesten idag jag vill verkligen klara det jag vill inte fly därifrån. För f¨r jag flykttankar är det inte alltid jag kan hindra mig utan helt plötsligt är jag på flykt därifrån utan jag själv är medveten om att jag stuckit därifrån, jäkla ångesten som gör det så. Men inte fan ska jag låta den vinna jag ska klara av folksamlingar och nytt folk jag vill bli av med den rädslan.

Till alla nere Skåne som är mina nära o kära hoppas ni får en trevlig dag och att B kommer ihåg att hälsa till er från mig och ge er en stor kram från mig, för det lovade han mig att göra. Gör han inte det får ni påminna honom!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy