Länge sen jag skrev

Inte haft nån ork att skriva på senaste tiden, praktiken tar all orken blir så långa dagar. Fast nu är det värre fast vad gör man? finns bara stå ut som alternativ…. T har fått jobb och är nu i Falköping och leker skogsmulle, han åkte i Söndagskväll och kommer hem på Fredag. Känns jävligt tufft utan honom här, kanske därför jag skriver för jag behöver skriva av mig lite. Känner mig som en barnrumpa när jag känner mig så ensam och att det känns som jag inte klarar av att ta hand om mig själv. I och med alla gamla tankar kommer tillbaka och försöker få makten över mig igen, så det är rätt kämpigt för jag vill inte falla.

Blir en dagens låt idag bara för det känns rätt….In front of me- infected mushroom

Infected Mushroom - Vicious Delicious - In Front Of Me

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy