Foo fighters

Imorrn bär det av först till Skåne och dumpa av B som min älskade lillasyster ska passa tills onsdag, sedan bär det av till Köpenhamn med stopp i Malmö. Där vi ska träffa Magda (ex och vän till T) och ta en fika på espresso house där jag ska njuta av en kopp (eller flera) vaniljlatte så hoppas vädret är bra kan man sitta ute och röka samtidigt som förr i tiden. Efter det bär resan vidare till Köpenhamn som sagt där vi ska se Foo fighters helt jävla underbart, får dock hoppas vi hittar men det skall vi nog göra.

En annan sak som borde tas upp är den fria viljan, det har sina orsaker att jag skriver detta nu och dem det angår lär förstå att det är dem jag menar. Alla har en fri vilja och har rätt att göra egna val även i förhållanden, just därför är jag inte bara besviken och förbannad på en, utan er båda två. Kan du inte öppna ögonen och välja själv istället för att lyda hennes minsta vink, ditt val är att lyda henne och ge din fria vilja till henne, det är ett val av dig som jag hatar jag vill du ska kunna välja själv och stå på dig oavsett vad hon tycker om det valet men nej. Vad är det för ett förhållande? hur får du ett förhållande att fungera hur kan dina känslor andas och inte kvävas till döds när du låter henne styra och bestämma över dig? Hur kan du ens låta henne driva dig så här långt, det sägs blod är tjockare än vatten men det är väl bara ett uttryck, en myt. Jag vill inte vara besviken på dig men med ditt val gör det mig besviken på dig, för det är ditt val inte hennes!

Dagens låt: En låt jag inte hört på länge men som betytt mycket för mig genom åren som jag alltid lyssnat på när ångesten leker med mig, somebody else - Nordman

Nordman- Somebody else

4 Comments

 • By Amandha, June 20, 2011 @ 6:49 pm

  håller med dig till fullo blod SKA vara tjockare än vatten…

 • By ida, June 20, 2011 @ 9:38 pm

  I´m with you!!

 • By Andreas, June 20, 2011 @ 11:45 pm

  Det är ju så jävla ironiskt att du kan sitta i bilen till srf och säga till tejjo att bara för han och hans bror har samma blodsband så betyder det inte att de är bröder. Brödrar ska kunna lita och ställa upp för varandra och det är de jag gjort hela mitt liv för martin men vad fan har jag fått tillbaka av det??? Och det med fria viljan, jag har en fri vilja och det är så jävla roligt att ni ska föreställa mina syskon och anklagar min sambo för grejer JAG har sagt!!!! Om ni har något emot OSS så kan ni säga det till oss direkt istället för att skriva allt på facebook och bakom ryggen på oss!!!

 • By Aurora, June 20, 2011 @ 11:45 pm

  Jag personligen tycker ju att det är väldigt intressant att alla sitter och hoppar på mig på nätet, är det så svårt att vara vuxna nog att ta det med mig perspnligen istället?! Det hade jag gjort iaf. Något annat jag gärna vill veta är vad jag har gjort egentligen..? Andres får mer än gärna ta egna beslut, varför skulle jag hindra honom? Det är inte alltid jag hade gjort som han o h det säger jag till honom, MEN vill han göra något så givetvis gör han det… Att ni sla sitta o h diskutera vårt förhållande är inte bara omoget, utan också väldigt onödigt… Kom direkt till oss istället för att gömma er bakom datorn så kan ni ju förklar vad tusan det här är om så kan vi också förklara vår sida av saken och reda ut ett och annat missförstånd som uppstår när folk lägger sig i saker de inte har med att göra. Kanske ska påminna om vad du sa i bilen emma,” bror är något man förtjänar - blodsband betyder inte alltid att mab är en bror”…..

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy