Jobbigt

Kom underfund om en sak idag tror jag, jag har alltid älskat att jobba och ha fullt schema det är alltid då jag mått som bäst. Fast idag kom jag på mig själv varför, det är för att fly undan från måendet för har jag fullt schema hinner jag inte tänka. Den senaste tiden har jag varit helt slutkörd, det går inte att fly längre, vilket resulterat att jag mått sämre än jag gjort på länge.

Det enda jag vill göra just nu är bara vila upp mig, bara vara helt enkelt och vara själv utan något ansvar. Då menar jag inte gå ut eller festa eller något sådant även om det kan vara kul så är det även väldigt ansträngande för mig i och med jag tycker det är jobbigt med folksamlingar och okända människor. Vet inte ens om jag velat vara med T då, även om jag älskar honom och han får mig att känna mig trygg utan jag vill nog vara helt själv och inte vara beroende av någon. För ibland känns det som om man är beroende av honom och det vill jag absolut inte vara.

Visst att jag känner så här är kanske för det varit väldigt långa dagar för mig den senaste tiden, gått upp fem, gått hemifrån sex och kommit hem vid sex på kvällen och haft en trotsig B runt mig. De dagarna det inte varit jobb har B trotsat eller varit extremt mammig och varit på mig hela tiden och inte gett mig något andrum en minut ens.

Därför tror jag att jag kommer ta detta tillfället sen när mina föräldrar har B att jobbar jag inte på Schenker kommer jag stanna hemma och ta det lugnt helt själv och inte följa med T som vi hade tänkt jag skulle göra. Jag tror det blir bäst så, för jag vill vekligen inte köra ut mig själv totalt så jag faller, för det känns som om jag kommer göra det snart, väldigt snart.

1 Comment

  • By ida, July 12, 2011 @ 8:34 pm

    bra idé… ta vara på tiden o vila upp dig Emma!!

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy