Sömnlös natt

Jag hatar verkligen sömnlösa nätter, vilket jag haft de senaste veckorna, det är totalt omöjligt att somna. Visst är inte så farligt när jag inte ska jobba dagen efter, men de dagarna jag ska jobba dagen efter har jag kanske fått enbart två timmars sömn om jag haft tur. Är i alla fall glad att jag inte ska jobba imorgon/idag för då skulle jag gått upp om mindre än två timmar. Det är alltid tankarna som börjar skrika som värst när jag ska sova, visst även om de inte är riktigt jobbiga så hindrar de mig från att somna. Har sådan lust att bara skrika rätt ut åt dem att hålla käften och dra åt helvete, fast det hade varit elakt mot T för han hade ju vaknat då och plus att man verkligen varit galen.

Än så länge har jag enbart gått upp en gång efter att ha gett upp att somna men vanligtvis blir det man går upp två tre gånger per natt. Under tiden man är uppe går man ut och tar nattacigg och sätter sig vid datorn ett tag i hopp om att man kommer somna när man väl lägger sig i sängen igen.

Får hopas att sömnproblemen försvinner snart, visst alltid haft ett helvete med att somna, men aldrig haft sådana här stora problem med det. När jag väl inte får sömnen jag behöver är det skitjobbigt dagen efter för då mår man skit illa och spyr och har sig så det är ju väldigt mycket mindre kul. Visst är kanske inte så smart att gå upp när man inte klarar av att somna men att ligga i sängen timme efter timme vaken och lyssna på alla tankar som skriker är inte så kul så därför hoppas man att om man går ut tar en cigg och försöker få bort alla tankar som leker och skriker.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy