Fredag

Vaknade strax innan elva idag, så fick några timmars sömn även om jag inte somnade förrän på morgonen så inte varit död idag i alla fall. Blev bestämt L skulle komma hit idag så innan han kom bestämde vi oss för att vi skulle köra till tippen med sopor och till affären och panta all vår pant. Dock blev det inte så för bilen hade inga fungerande bromsar, så vi började lufta fanskapet och under tiden vi höll på  med det så kom L och när vi va klara blev det tippen, sedan elgiganden där vi kollade på lite allt möjligt och sedan affären för att panta så köpte vi varsin glass till oss alla för panten.

När vi kom hem bakade jag och L pizza, men så klart gav vi disken till T som han duktigt diskade upp. Direkt efter vi käkat kom Karin och Markus och hämtade L, så nu sitter både jag och T och datornördar och lyssnar på musik. Kvällen är fixad med en film, potatisskruvar och vitlöksdipp och det lär ju även hinnas med lite L word. För i och med vi såg sista avsnittet med Stargate igår började vi titta på L word som jag bestämde att var nästa serie att se på, var ju T som sa vi skulle se allt med stargate så jag ansåg det var min tur att välja. Fast lite smådeppigt att Stargate är färdigsett nu för det kommer inte fler säsonger och det var faktiskt riktigt bra, fast måste nog säga att stargate SG-1 var bäst men även atlantis och universe var riktigt bra.

Fick brev från Schenker idag, får lön på måndag vilket förvånade mig i och med de sagt jag skulle ge dem tiderna jag jobbat sen och han har inte varit där så trodde jag skulle få för allt sen i Augusti. Fast skitbra för behöver ju pengarna, dock hade de missat en dag och en timme (timmen är för jag tog halvtimmes luncher två dagar) Så fick bara för två dagar i juni och jobbade tre dagar fast det är ju lätt missat, så ska säga till nästa gång jag jobbar så de fixar det så det kommer med på nästa månads lön.

Kolla in denna videon, jag fullkomligt älskar den!

FLOTILLA: We Con the World

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy