Hemsk kurs

Så började skolan idag, med affärsengelska skittuff kurs och absolut ingen bra kurs att ha precis efter ett sommarlov. Känns verkligen som jag kommer faila denna kursen men vem vet kanske bara nu i början den är så jobbig i och med det var länge sen man använde engelskan och man dessutom precis haft sommarlov så man är ringrostig för det.

Helgen är snart kommen, imorrn skola sen helg har dock inte något mer planerat än att Christian och hans hund Askot kommer hit och hälsar på oss på söndag. Visst kul att han kommer och umgås men annars ser inte helgen så ljus ut inget annat planerat så kan bli en trist helg.

Vet inte vad jag ska säga om nästa vecka, har skola måndag och sedan ledig fram till tisdagen så det är över en vecka fast kan bli ordentlig tråkig då jag nu nästan är helt pank så vet inte ens om det blir tågresa uppåt. Så fasar för den kommande veckan lixom va hemma hos pärona, visst har självstudier men hallå jag vill hem och ha självstudier där!

Dock har det hänt en kulig sak inbokad men det är ett tag tills dess så dit längtar jag som fasiken. Vad det är säger jag dock inte utan ville bara försöka göra er lite nyfikna, det kommer fram vad det när det väl gör det helt enkelt.

Humöret just nu är jäkligt blandat känns bra men ändå inte, känner mig som ett pmsmonster eller nått även om jag inte visar det så känns det så inom mig. Kommit fram till att hösten är på väg och jag fasar för det, det är alltid under hösten som jag mår som sämst när väl vintern kommer lugnar det ner sig igen så hösten är helt klart något jag inte gillar även fast  träden är så fina då.

1 Comment

  • By Lola, August 12, 2011 @ 11:02 am

    jag är värst på hela det mörka halvåret…alltså jag är deppig som fasen.. förutom nu sen jag träffat jimmie..så jag har inte ätit lyckopiller sen vi ble ihop :) jag har varit så lycklig sen det ble vi liksom..förutom vissa motgångar, men det har ju alla..

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy