Hem ljuva hem

Är äntligen hemma nu i några dagar, har ingen skola igen förrän tisdag så blir några dagar här uppe nu. Så det blev färd upp hit direkt efter skolan igår i och med T kom ner i söndags så kunde vi åka upp direkt när jag slutat, dock åt vi först hos mina päron i och med det skulle blivit sent för B med mat annars. Var superskönt att få  träffa T igen, hade ju gått en hel vecka utan honom med enbart snack med varandra på msn.

Imorgon får jag de första pengarna av csn för dessa terminerna, men är i alla fall välbehövliga pengar då jag är pank nu. Blir att köpa en ny laptop då det verkligen behövs införskaffas, för jag håller på att bli galen på min och alltid är irriterad över att den är så liten.

Nej nu blir det ge B middag!

1 Comment

  • By simone, August 16, 2011 @ 1:28 pm

    Ser fram emot när du köper ny dator ;) (A)

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy