Självstudier

Har idag självstudier, fast blir inte mycket gjort sökt rundor lite och hittat första frågan så nu är det bara fördjupa sig i ett av dem svaren jag fick på första frågan fast blir senare idag det görs. Jag klöser snart ut mina ögon, visst de har varit irriterade i några dagar precis när jag vaknat för då kliar jag mig i ögonen men här är de alltid irriterade och kliar som fan här, så igår kväll tog jag ut linserna. Så ja nu ser jag helt mongo ut, så tur att det inte är skola idag men då hade det la inte varit några problem för detta är antagligen allergi mot Lostie eller nått annat skit. Blev sova på soffan idag, rummet jag och B sover i luktade instängt igen eller vad det nu var så hann bara lägga mig så  började näsan rinna ögonen klia ännu mer och till sist kände jag att även andningen påverkades, så då var det bara resa sig upp ut och slänga sig i soffan för då är faktisk Lostie (om det nu är hon) bättre än det rummet. Tur i alla fall att soffan inte är allt för obekväm, den enda nackdelen med soffan är att det är en skinnsoffa men det kan man ju lösa med ett lakan men det är jag för lat för och den är ändå tillräckligt bekväm att sova i och dessutom bred så man kan ligga i hopkrupen åt vilket håll man vill utan att riskera trilla ner.

Ikväll vet jag inte vad som händer men imorgon blir det skola sedan träffa Jezzy direkt och torsdags morgon blir det hemfärd igen!

Denna kursen vi börjat nu verkar förresten vara en skitbra kurs som kan bidra till att jag kan växa i mig själv ytterligare, så denna kursen tror jag kommer bli skitbra och den är inte tråkig att gå till än så länge även ifall den kan vara lite jobbig så är den det på ett sätt som känns bra och nyttigt för mig!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy