Pepparkaksbak

Idag har jag och B bakat pepparkakor och dekorerat dem med kristyr, B blev jättenöjd med dem och sa de var jättefina. Älskar när man hittar på något som uppskattas av honom även om det är något litet extra som hjälpa till med bakning eller matlagning som han älskar hjälpa till med.

Snart blir det gå hem till Jezzy och umgås med henne och sen ikväll kommer syrran hit så ska vi kränga kalkon, dock inte min favorit, kalkon alltså men ska bli skojigt att syrran o ungarna kommer så blir B glad och får någon att leka med. Får se kanske kommer säga ja till han får leka med någon dagiskompis men känns lite skumt jag har ju ingen kontakt med deras föräldrar och lämna honom här eller ha en okänd unge här är inget som jag upplevt innan. Dock är det ju i och för sig bara dagisungar som frågat mig om de får följa med o leka med B och jag kan ju inte säga ja heller för jag har ingen aning om vem som är ungens föräldrar eller vad de har för nummer.

På onsdag blir det äntligen åka hem och vara hemma ända till tisdagsmorgon så jävla underbart, och med tur lyckas T skaffa barnvakt och då ska vi på bio o se breaking dawn. Nej nu får jag ner o se till  B mkiddag som står på spisen. En annan kul sak nu är det under 100 dagar tills flytten och det om något är så jäkla fucking underbart som vi längtar både jag och B. Ännu en bra sak var att jag pratade med barnomsorgen där igår och de sa jag bara ska ringa dagiset där som han var på innan (som jag vill ha honom på igen) så har han en plats där när jag vill (var en månad sen jag skickade in pappren om kö och redan fått plats så det är gött.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy