Home sweet home

Helt jävla underbart att ara hemma igen, sov dessutom som en stock inatt somnade så fort jag la mig. Älskar verkligen att vara hemma, för det är här som är hemma för mig och allt känns så mycket bättre och lättare när jag är här.

Idag var vi hemma hos Pekka (ocki) så drog grabbarna och  bastade med honom medans jag stannade där och la och läste medan de bastade. När de kom tillbaka bjöd Pekka på mat som blev pasta med köttfärssås, vi stannade kvar en liten stund efter vi alla hade käkat upp sedan bar det av hemåt igen. Blev att vi skulle ha bägge ungarna tills imorrn för egentligen skulle ju L åkt hem under kvällen. Så imorrn vid tre kommer Marcus och Karin och hämtar båda grabbarna, så blir det ut och käka för mig och T (pizza) och sedan dra på bio och se breaking dawn. Ska bli riktigt skoj att komma ut och vara lite barnfri igen tillsammans med T, visst var inte alls länge sedan vi var barnfria men behövs. Dessutom är det ju kul för grabbarna att de får hitta på något med K o M och även de ville ju ha grabbarna och hitta på något med dem bägge så kul och skönt från allas håll då ju.

Nu har hala tiden redan gått, var ju i Augusti vi flyttade ner lite halv och i februari blir det flytt upp igen så det innebär halva tiden har gått, skitbra. Dock känns det som lång tid kvar ibland men men den som väntar på något bra kan la inte vänta för länge sägs det? Dessutom är det bara denna kursen och en till efter denna kvar alltså två tentor sen blir flytten. B ser verkligen fram emot det, han säger att han vill flytta redan nu men går ju inte har dock redan blivit garanterad en plats på dagiset och avdelningen han gick på här innan. Så blir bara att kontakta dem när det närmar sig och meddela dem om tider och sånt, tror inte inskolning behövs i och med B fortfarande har kontakt med dem och älskar att få följa med och hämta L när vi är här för då får han ju träffa dem alla.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy