Helgen

Helgen flög på och tog slut innan den började kändes det som tycker jag. Bion i fredags var väl lite till en besvikelse, men är inte förvånad har ju läst böckerna så jag hade gissat mig till hur filmen skulle sluta och jag hade helt och hållet rätt alltså hände inte ett piss i den utan allt kommer hända i del två. Var dock mysigt att få vuxen/ensamtid med T och det njöt man för fullt av. B hade det superskoj hos Karin o Markus (o L), han har typ inte snackat om nån annan än markus och ad de hittade på opch sånt sen vi fick tillbaka honom på lördagen.

Idag blev det en tripp ner till Skåne igen och blir kvar här tills måndag, blir att grabbarna åker ner hit så har jag bestämt att det blir en tripp till Andys lekland på lördag så även vi hittar på något skoj tillsammans med pojkarna, är det nån som vill hänga på så hojta till. Direkt efter skolan på måndag blir det hemfärd igen så har jag typ en hel vecka hemma då jäkla skönt.

Dock har vi fått världens jobbigaste hemuppgift lixom jag vett i fasiken och man “gör” ett lager och allt vad det innebär på ett lönsamt sätt, så det får min käre far och Jonas hjälpa mig med.

Inte lång tid kvar tills jul o B kalas så blir ullared den tredje och inhandla de sista presenterna och julklapparna så det är avklarat och slipper göras i sista minuten. Finns nog inget värre än sista minuten handla alla julklapparna och i år började jag handla julklappar senare än jag brukar. Längtar till julafton som ett litet barn men inte för min skull egentligen, utan att få vara med dem man älskar och ge barnen en underbar jul är det bästa och underbaraste. Att ge är helt klart så mycket roligare än att få!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy