Home sweet home

Håller på för fullt med en skoluppgift om att göra en lagerutformning men blev en liten paus nu som är väl behövd, egentligen är det en gruppuppgift (med tre personer) men min grupp bestod av mig och en till men slutade med jag blev själv i och med hon inte kom till skolan något. Ringde skolledningen om det och de sa att läraren skulle ta hänsyn till att jag är ensam och därmed inte skulle det påverka betyget för arbetet negativt, så det känns bra. Får dock hjälp av T så det går lite lättare än det gjort annars i och med det är en stor viktig uppgift.

Imorrn blir det Ullared och handla alla julklapparna och lite till som tex en vinterjacka till mig som verkligen behös så hoppas att hittar en som faller mig i smaken och dessutom är varm. Ska åka med mamma, Amandha och T morsa så blir T hemma med B så det är skitskönt att slippa ha B med dig. Börjar  bli stressad med alla julklappar och dessutom presenter  till B och ordna med kalas för honom men det ska väl vara lugnt efter Ullaredstrippen för då är alla julklappar och presenter ordnade.

Idag blir det ringa Schenker för att dubbelchecka så jag verkligen har praktik där till våren, inte så lockande det där med ringa-biten det är ju bland det svåraste som finns. Så ett chefsjobb kommer la inte passa mig alls men det skiter jag egentligen i, för det var ju inte därför jag tog denna utbildningen utan det ar ju för att uteckla mig själv och visa mig själv och andra att jag faktiskt kan vara hyfsat “normal” om inte starkare på ett annat sätt i och med jag får kämpa ännu mer för att orka och verkligen ta mig upp ur sängen vissa dagar även om ångesten gör sig hörd. Den begränsar inte mig på samma sätt som innan i och med innan gjorde jag valet att vara “sjuk” och stanna hemma om ångesten gjorde sig hörd. Visst i framtiden kan jag kanske ha ett chefsjobb men då måste jag arbetat där så pass länge att jag känner mig trygg där och trygg i arbetet så att jag verkligen skulle våga och klara av det och detta skulle jag aldrig kunnat säga innan.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy