Så är man i Skåne igen.

Blev några timmar på Gekås i lördes men i stort sett alla julklappar blev inhandlade bara tre kvar nu blev till och med en vinterjacka till mig införskaffat. Var dock helt slut när jag kom hem på kvällen men resan dit och hem och även tiden i Ullared var trevligt och med gott sällskap. Var även duktig och slog in alla julklapparna till grabbarna och B presenter direkt när jag kom hem.

Imorse åkte jag hem, så idag blev det att hoppa upp ur sängen redan klockan fem (och var trött som fasiken då) så att jag hann till skolan i tid, far min var som vanligt snäll och hämtade upp B i stan och körde honom till dagis. Nu blir det inte att åka hem förrän nästa torsdag direkt efter skolan, blir storstäda och baka på fredagen inför B kalas som är på lördagen. Vilket påminner mig om att jag måste bestämma vad för tårta jag skall göra, maten är bestämd redan och det är skönt. Blir inte massa kakor utan enbart tårta och kanske eventuellt två eller tre sorters kakor som typ cupcakes kanelbullar o lussekatter i och med jag älskar att baka.

På tisdag blir det luciafirande på dagis och då är mor min snäll och tar ledigt lite och följer med i och med jag inte vill gå dit själv. Blir ta med sig lussekatter och kaffe och så klart en mer till B för vi skulle visst ta med eget fika i år. B ser nog fram emot luciafirandet han är en liten sångfågel numera går och sjunger på alla sånger de kommer sjunga, till och med we wish you a merry christmas kan han.

Idag ar det redovisning av skolarbetet vi haft (lagerutforming) men jag slapp i och med det var en gruppuppgift och jag hade blivit själv i och med hon jag skulle gjort det med aldrig kom till skolan. Fick dock välja att hoppa in i någon grupp eller göra det själv och att de då skulle ta hänsyn till att jag gjort det själv när de satte betyg på arbetet. Skönt att det är klart nu för nu kan jag lägga det bakom mig och slippa till och med drömma om det på nätterna som jag gjort.

Ringde förresten Schenker igår och de sa att klart att jag får ha praktik där igen och att jag bara skulle hyöra av mig när det närmar sig som de sa sist jag ansökte om praktik där.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy