Juletid

Sitter här med en smirnoff ice flaska och tar det litta lugnt efter full rulle på stan under eftermiddagen (och skolan på förmiddagen.) Presenter till mig från mor o far och Ida är inköpta, tyvärr fanns inte ringen jag ville ha men hittade en annan som var helt okej en snygg klocka hittades som mor o far betalade (presenten från dem). Julklapp till T som jag inte skulle köpt till inhandlades, men det var något som verkligen var nödvändigt så kunde inte låta bli. Fixade även pass idag, men som vanligt ser jag drogad ut på fotot (jag hatar verkligen foton tagna precis framifrån), var även och handlade lite med mamma på stan efter jag tagit fika och umgåtts med Emelie en stund hittade en skitsnygg klänning som mamma köpte till sig som hon skall ha på julafton så fixade hon så klart de sista julklapparna. Var även på maxi och handlade med pärona och avslutade med att hälsa på hos farmor och sedan begav vi oss hemåt och pappa bjöd min onda hals på ett snappsglas med whiskey som fungerade utmärkt som kur mot halsen. T var jätteduktig idag och fixade hem vårt kylskåp så det slipper göras imornnkväll.

Imorrn blir till liten tripp till Danmark och sitta och slödricka under resan så jag glömmer bort min ålderdom (ja jag har en liten 25årskris) sen hem till Gislaved med broren och T så får T hämta våra små hulliganer hos hans mamma. Sen på julafton blir det fira jul hemma och T föräldrar kommer dit till oss och firar med oss, ska bli riktigt mysigt men även lite konstigt för detta blir den första julen jag firar utan mina föräldrar och syskon.

1 Comment

  • By Lola, December 23, 2011 @ 11:04 pm

    hej hej …köpte Benjamins kombinerade f-present & julklapp idag… Hoppas han inte har den, & får se om han gillar den, då han lär få den samma dag vi ska göra syskonfotot på våra underbaringar den 25/1 i klippan 17.00 :)

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy