2012

Blev inte så mycket sömn inatt, sov oroligt hela natten och frös som fan men är en typisk natt i och med omständigheterna mår jag inte helt okej när jag ska sova bliv det alltid orolig natt fylld med mardrömmar och att man fryser. Dock första gången för i år men lär ju bli fler med men vad gör det egentligen, jag har lärt mig leva med det och kan hantera det jävligt bra jämfört med hur jag hanterade det förr. Detta  året kommer bli helt jävla underbart, kommer vara en stor upplevelse, lixom flytta hit för gott och få bo med mina grabbar så underbart. Sedan studieresan till Kina, Shanghai som är min drömresa tänk jag att jag fick den möjligheten i och med jag tog denna utbildningen helt underbart. Sen efter det har jag sommaren att se fram emot som kommer bli den bästa sommaren någonsin. Så just nu skiter jag i att jag får kämpa extra ibland för jag har så mycket att se fram emot detta året.

Igår var vi och mata ankorna vilket grabbarna uppskattade och de skyddade mig från ankorna medan T bara skrattade åt mig att jag försvann längre o längre ifrån (avskyr att vara omringad av flertal av ankor). Sedan blev det massa bus hemma, dock busar lillkillarna på mest själva som vanligt men extra mycket nu sen B fick loftsäng med rutchkana så håller de sig hela tiden på hans rum/lekrummet och stänger gärna dörren med.

Idag finns inga direkta planer men B tjatar om han vill till mummu men tror inte det blir det fast vem vet han kanske får sin vilja, beror på T o hans morsa. På torsdag blir det iallafall hemfärd enbart för B ska till läkaren då så ska de kolla upp om han har astma o allergi fast hade egentligen velat ändra på tiden i och med jag inte har någon skola förrän Måndag då jag har tenta. Fast i och med jag prioriterar att få B kollad ordentligt kommer vi åks ner, var bara hans bvctid (fyraårskollen) imorgon jag ändrade till nästa vecka.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy