Framtiden

Imorrn blir det färd ner till Skåne igen för att stanna där i en hel vecka, vilket känns tråkigt för kommer ju så klart få hemlängtan. Så klart är det inga bra tågtider så kommer tvingas åka hemifrån strax efter nio för att sedan va framme i Hässleholm vid tolv så får bli en tripp till bibblan i och med B inte skall vara hos läkaren förrän halv tre. Får hoppas han inte blir allt för arg när de skall göra allergitestet och att han inte är allergisk mot katt iallafall för jag vill verkligen inte göra mig av med min lilla Lizzy.

Idag har det inte hänt så mycket, tågbanebygge med B och försök att få honom till att städa bombnedslaget i sitt rum vilket han totalvägrar. Sa till han att det var hans val med att det inte blir någon mer TV för hans del om han inte städar och att han till sist kommer förlora TVn i sitt rum om han inte städar.

Igår hade vi L här lite, B fick så klart följa med till dagis för att hämta honom är ju inte alls länge kvar nu innan han börjar där igen och han längtar som bara den. Han säger alltid till personalen där när vi hämtar L att han skall börja där imorrn så får man förklara att det är en månad kvar och hans svar på det är att han går med på att gå en gång till på sitt dagis men bara en gång inte fler, sedan ska han börja på blåklockan.

Blev även en mysig kväll med T igår efter B lagt sig, började med titta på serie som vanligt men övergick sedan till lyssna på musik och prata om det kommande och planera det lite om hur vi vill ha det och sånt. Så det blev en jäkligt mysig kväll eller ja natt med för vi satt uppe och snackade typ hela natten, hade inte tänkt stanna uppe hela natten men helt plötsligt var klockan fem och då slängde jag mig i säng direkt.

Känner att jag fått för tok för lite sömn inatt så lär bli i säng i vettig tid i kväll så jag pallar mer resan imorrn i och med B lär väl vara som han alltid är när vi reser. Han pratar verkligen med allt och alla och svarar dem inte honom kör han med sitt vanliga prata med mig då o till sist säger han till mig han svarade inte mig. Sedan är han ju inte still för fem öre ställer sig o hoppar rundor i sätena (förutom bussen där finns bälte). Dock är det jobbigare att han är så social i och med jag är ju inte det direkt jag, jag avskyr ju vara o prata med okända människor.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy