Orka rubrik

Färd ner till Skåne imorrn för att ha en skolvecka till, sen på onsdag blir det fotografering för B han skall fotograferas med sin halvsyster. Så det blir att T kommer ner och kör oss dit och sedan åker vi hem direkt för L fyller ju år på torsdag och skall firas då.

Var vår helg med L så var massa bus med i stort sett ingen bråk mellan dem, bara jag som åkte på skit från dem när jag busade med en av dem/dem för var man på den ena fick man den andre över sig, så sammarbeta är de jävligt bra på. Var även hemma hos svärmor/mummu i lördags så bjöd hon oss på mat och ungarna var överlyckliga över att få träffa henne som vanligt. Fick en supergfräck svart halsduk av henne aldrig sett någon liknande, unndrar hur fan man kan få den att se ut så men den va fräck och kommer användas.

Ser inte fram emot imorrn blir upp klockan fem och börja redan neråt, hoppas B är snäller. Hoppas dessutom det snart går att boka resa snart för testat det två gånger idag men det vill inte fungera utan kommer bara till betala eller ja inte ens dit för det är då det hänger sig.

En sista sak nu är det mindre än en månad tills flytten upp, så jäkla underbart, vi blir en riktig familj!

1 Comment

  • By Lola, January 24, 2012 @ 12:23 pm

    bra du kom ihåg det, själv vet jag inte om exmannen kör mig lr jag får ta mig dit själv, blir nog det sistnämnda, vet inte ens vart det ligger i klippan, men det är Allégatan 12 ialf i klippan. jag uppskattar verkligen att du möter oss där, sen är det ju ett fint minne för syskonen. I framtiden får vi ju ta ett nytt när Amy blivit några år, men den bron korsar vi när den kmr. Krama lillgrabben från …ja vafasen blir jag till hnm iom du & jag är kusiner? hahaha ! Äh, säg tant Lola alt. Amy´s mamma *ler* Ses imorgon! Påminn benjamin att han ska få sitt paket då så studsar han nog upp ur sängen imorgon hihi

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy