Hemfärd på fredag!

Hade planerat att ha en helg i Skåne men så blir inte fallet, kom på idag att jag måste åka hem för på måndag är sista möjligheten att skriva in mig o B på vårdcentralen i Gislaved. Visst man kan skriva på ett papper o skicka in det bara men behöver prata med dem om B för skulle ju säga åt dem att kalla B om ett halvår (fem månader när vi flyttat upp) så hans infektionsastma kollas upp igen. Sen behöver jag snacka med bvc där oxå så de kallar honom direkt när vi flyttat upp och kollar upp talet och är det inte bra då är det talpedagog som gäller.

Sen den 11februari blir det flytta upp alla våra saker, så att de är där uppe den 17 februari när vi flyttar upp för gott för vill åka direkt efter tentan den fredagen så att jag har en lugn helg innan praktiken börjar på måndagen. Kommer dock ha en litet sista fest med vännerna här nere veckan innan jag flyttar som ska bli riktigt trevligt, Emelie var snäll och låter mig ha förfest hemma hos henne så blir det utgång senare under kvällen. Blir dock en lugn kväll för dagen efter är det ju flytta upp allt så blir upp tidigt och bege sig till Vittsjö och packa bilen full o åka hem.

Imorrn blir det ringa praktikplatsen och boka tid för träffa dem innan praktiken börjar vilket lär bli fredagen veckan innan som sist och  bestämma tider och sånt. Fast lär väl inte bli så jobbigt möte var ju där sist och jobbade där under sommaren Karl-Johan är helt underbar person så kommer nog trivas som fisken i vattnet som sist även fast det blir jävligt långa dagar.

Får heller inte glömma att ringa skatteverket imorrn och beställa personbevis så jag har det när det är dax att ansöka om visum (till Kinaresan). Idag fixade jag iallafall adressändringen så nu ska jag bara vänta på papprena skriva under dem och skicka in till skatteverket så är vi skrivna där från och med den 18 februari!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy