Ansiktsmålning

Igår var jag o B hemma pga vi åkt på maginfluensa inte skoj alls men idag är det bra med oss…nästan, för så klart fick jag antagligen migrän igårkväll. Vet inte om d är migrän men känns som huvudet ska explodera o speciellt ovanför vänstra ögat, o klarar inte av ljus. Dock är det bättre nu meninatt blev det inte mycket sömn för var omöjligt att somna o när jag gick upp i morse var det lika hemskt som igårkväll men nu är det som sagt bättre.

Idag ville B få ansiktsmålning så det fick han och nöjd som bara den blev han, både jag o morfar skulle fotografera honom och pappa skulle få se honom i camen, men i o med han inte såg honom ansåg han att han inte såg honom heller. Nu får jag inte röra honom för han är rädd att då ska ansiktsmålningen bli förstörd, så jäkla söt han är just nu.

Ikväll blir det hemfärd vilket både jag och B ser fram emot och då har vi två hulliganer för L är då med och det är det B vill han har traggat om han vill träffa o leka med L i flera dagar nu. Så på måndag är allt fixat inför flytten bara flytta grejer kvar då och det görs nästa lördag. Igår postade mamma adressändringen till mig så nu kommer vi vara skrivna där från och med den 18 februari.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy