Dreads!

Nere i skåne och huvudet fullt av dreads som Henry satte in i förrgår, kliar som fasiken men sova med dreadsen har jag inga problem med. Idag blir det ner till vårdcentralen fast det inte är där vi är skrivna längre (skrev ju oss på vårdcentralen i Gislaved i Måndags) men B klagar på att snoppen gör ont vägrar kissa om han inte verkligen, vekligen behöver det och det är en vit vätska i snoppen (som dock försvann nu när han äntligen gick på toa). Får hoppas det går undan där så jag hinner till skolan så fort som möjligt för missat en massa på denna kursen nu och vill verkligen klara denna kursen.

Imorrn blir det sjukan i kristianstad för mig till ögobnsköterskan o ögonläkaren, försökte förra året att d inte skulle kalla mig mer men de totalvägrar, jag måste dit en gång om året bara för min reklinghausen kan påverka min syn. Far min är iallafall snäll och kör mig dit och hem och har även som tur är självstudier så jag missar ingen skola.

1 Comment

  • By Lola, February 11, 2012 @ 11:23 am

    dreads e snyggt, jag hade andra versionen när jag va 20. Bilderna… dom har fanimej inte kommit än, Ove sa dom sulle anlända i min brevlåda förra veckan, när jag ringde på måndagen, men icke. ÄR otålig o smått irriterad nu. Men nu vet du vrf du ej fått bilden ÄN *suck* Krama pågen & hälsa från Lola

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy