Imorrn bär det av!

Imorgon drar jag och B från Skåne, så jäkla underbart att äntligen få flytta hem helt och för att stanna för gott denna gången kommer vi inte flytta ner igen för imorgon gör jag min sista tenta. Praktiken och examensarbetet är det enda som återstår helt underbart både jag och B har sett fram emot detta nått jävulskt, B har tjatat hela dagen om att han ville flytta hem redan idag för nu hade han ju haft sin avskedsfest på dagis.

Tänk detta är sista natten jag sover här nere i Skåne, visst kanske kommer övernatta nån gång men då kommer inte detta vara mitt andra hem för nu hädanefter har jag bara ett hem och det är med alla mina pojkar. Känns lite som jag skaffar ännu ett vuxenpoäng för flytta ihop helt och hållet och vi blir en familj jag kan ju lugnt säga att jag är så jävla lycklig.

På måndag börjar praktiken och blir långa dagar, blir typ gå hemifrån 06 o kommer komma hem 18 ses inte fram emot lika myckert men helt okej för jag trivdes ju som fan på Schenker förra året!

1 Comment

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy