Flytten

Att jag inte skrivit sedan jag flyttade hit har sina orsaker, jag blev nämligen sjuk i söndags och var det tills onsdags så jag började även min praktik med att vara borta. Det gjorde mig inte glad men blev tvingad av T att stanna hemma, vilket var tur för jag hade inte klarat av att jobba. Jag var verkligen helt utslagen sov bort dagarna och orkade inte med ett skit så fort jag bara gick något litet steg var jag slutkörd och frös som fan medan min skalle kokade, kan ju vara för den 40 graders febern jag hade.

Flytten hit var i alla fall helt underbar, jag trivs som fan och det gör även B så vi har det jättebra nu så nu är vi äntligen här för att stanna. Praktiken började bra några som jobba där sist var kvar några hade slutat men välkomnad dit blev jag och jag trivs lika bra där nu som sist.

Idag var vi i Borås på netonnet och lämnade in min dator som det var något fel på för den lät något jävulskt, nu kommer jag vara ifrån den i ca en månad. Detta resulterade med att vi köpte en 40tums tv på elgiganten så att T kunde börja använda sin stationära dator så jag kunde ta hans laptop, vi ansåg det var dumt att köpa en ny skärm till datorn i och med vi länge tänkt köpa en tv och skulle behöva en ny när T laptop dör (som den nog är inom snar framtid i och med den glappar överallt typ och skämen bara sitter fast via en kabel och den måste stödjas för att kunna vara öppen. T sa dock det inte är så bekvämt att ha en 40tums tv som skärm till datorn i och med han har den på sitt datorbord så han sitter lika nära som alltid vid datorn.

Nu vill jag ha sommar, det är det nästa “plan” sker…eller vänta har ju Kina först men sommarn kommer lätt slå Kina!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy