En underbar helg

Allting går finemang för oss, dagarna rullar på fort som attan och jag kommer hem helt slutkörd så man känner att man lever. Jag trivs lika bra på Schenker som sist och allt går skitbra där även om det blir jävligt långa dagar, går liksom hemifrån klockan sex och kommer hem klockan sex.

Igår var det kalas för Cazbian som fyllde sju år, var trevligt och ungarna lekte på snällt och man såg typ inte röken av dem för de bosatte sig på Cazbians rum. Var även lite snack om planerna och det kändes lite skumt för jag kan fortfarande inte förstå det skall hända. När vi kom hem sattes ett datum så nu är det satt helt otroligt och blir något tidigare än tänkt , ja är helt genomlycklig. En mindre skoj sak var att igår kväll åkte mina dreads ur för de hängde för mycket så jag hade konstant skallebank men de åker nog i igen nån gån för jag trivdes som fan med det förutom sova med dem var inte så lätt alltid.

Idag blir det pannkakor till middag riktigt gott, här skall det krängas lixom pannkakor är det bästa som finns. Efter vi ätit blir det prominixa hem med Leon och sedan till affären för att handla lite vi glömde igår och snacks till ikväll så ska bli en finemang dag. Imorrn blir det back to work och jobba arslet av sig hela veckan eller ja ska försöka vara ledig på fredag för att skriva min caseuppgift för jag vägrar sätta mig och skriva en jäkla uppsats efter jobbet för det orkar jag inte för då är jag alltid stendöd och bosatt på soffan eller sängen.

3 Comments

 • By ida, March 5, 2012 @ 7:56 pm

  vilket datum blev det? skulle prata med dej om det i lördags. Jag jobbar ju helger o det bästa hade ju varit om det blev en helg jag är ledig eftersom det kan bli svårt som fan o ta extra ledigt på sommaren!!
  Ja du var verkligen superfin i dina dreads.. fin utan med såklart!! ;)

 • By Rebecca, March 8, 2012 @ 2:07 pm

  Nyfiken på vad det kan vara för planer ;)

 • By ida, March 9, 2012 @ 7:02 am

  kanon!! Är ledig då!!

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy