Sjukvården suger!

Blev jävligt förbannad idag, akuten sa ju i lördags att jag skulle få en tid till röntgen nu i veckan innan de skickade hem mig med massa piller. Idag kom tiden, den 10 april så det var bara att ringa men akuten hade visst inte skrivit att det var akut så jag fick inte tid förrän den 27 mars alltså om två veckor. Får verkligen hoppas det är snabbt fixat att få mig bra om det inte gått över tills dess för den 15 april åker jag ju till Kina och det är inget jag egentligen vill om jag inte är helt bra för vill ju inte riskera behöva söka vård där.

Så man kan ju lugnt sagt säga att jag är piss of, får se hur det går med skolan nästa vecka måste jag börja praktisera igen om jag vill bli godkänd vare sig jag mår bra eller inte eller har ont för den delen med. För har ju fortfarande ont som fan den största delen och mår illa stup i ett med, lixom dagen började med att en minut efter jag fått i mig en macka kom den upp.

Hoppas som fan iallafall smärtan försvinner för stå ut med den i minst två veckor till lockar inte så mycket, okej att jag tål mycket smärta men nån jävla gräns får det vara och jag vill ju jobba men inte så smart kanske när att bara följa med T till dagis med ungarna är ansträngande nog för mig. För att minska smärtans krävs lixom att jag ligger så bor typ i sängen men när jag får ont i ryggen då så sätter jag mig och då ökar smärtan i magen och står jag blir den ännu värre för då har jag konstant ont plus kniven i magen huggen som jag har annars bara. Så får se hur länge jag står ut om jag klarar det tills röntgen eller söker akut igen och denna gången står på mig och kräver vård direkt.

Hoppas nått innerligt skiten inte förstör min kinaresa vill ju dit men inte i detta tillståndet!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy