Utbildningen och lite till

Snackade med skolan idag, de är verkligen helt underbara just nu har ju missat tre veckor och kommer missa två veckor till. Nu till  varför de är underbara, de har valt att se mellan fingrarna i och med jag inte själv kunnat påverka detta så jag kommer bli godkänd även för jag missat så pass mycket utan att egentligen behöva göra något extra. Ni som känner mig vet att jag är inte den som latar mig så jag sa åt dem att jag vill ha något att göra, så de sa jag fick göra några extra caseuppgifter om jag ville. Samtidigt sa de att jag skulle inte bry mig om skolan just nu utan  jag skulle bli godkänd så att jag skulle koncentrera mig att bli helt återställd så att jag kunde följa med på resan och sedan börja praktiken igen. Så sa han även att skulle det bli några komplikationer så skulle jag inte oroa mig för bortkastade pengar, för skulle jag vara för dålig för Kinaresan skulle jag få tillbaka i stort sett allt, var typ bara 200spänn som skulle gå förlorade.

Försökte även ringa Schenker idag, men fick inte tag på honom tänkte boka möte med Lean-experten så jag kan påbörja nästa caseuppgift. Funderar även att skriva mitt examensarbete om det i och med jag inte lär hinna vara på lagret i Smålandsstenar och det var något där som mitt examensarbete skulle handla om egentligen. Skulle ju passa rätt bra att ha examensarbete om Lean i och med det ofta baseras på produktion men detta är ju transport så kan vara intressant att se hur Lean och transport går ihop och att det finns en Leanexpert på Schenker gör det ju ännu mer intressant och roligt att skriva om.

Annars är det hyfsat med mig förutom jag har ont emellanåt och att gå, stå upp och prata är jäkligt ansträngande. En annan irriterande sak är att jag enbart kan sova på rygg, vilket resulterar jag får jäkligt ont i ryggen och jag sover vanligtvis på sidan eller magen så sömnen är skitkass just nu. Dessutom misshandlar B mig, fick en armbåge i magen av honom igår och var jäkligt nära att han sparkade mig i magen dock var inget av det meningen men han kan vara väldigt klantig. Armbågen fick jag när han trillade bakåt när jag satt i soffan och han stod bredvid mig och sparken när han skulle sova men skulle ha hostmedicin som han inte under några omständigheter ville ha och därför la och sparkade och slogs i trots.

Försökte mig på att transportera kuddar och täcken till soffan igår kväll, kuddarna gick finfint men täcket orkade jag inte bära så det fick jag släpa till soffan. Försökte mig även på att skrapa duschen ren från vatten efter min dusch igår, även det var ett helvete (vi har bara en liten handskrapa). T bara men varför ber du inte om hjälp, jag hade tänkt göra det åt dig när du bad mig/var klar, men envis som jag är vill jag klara det mesta själv och inte be om hjälp hela tiden. Så nej jag gillar inte att passas upp hela tiden, det  plågar mig snarare att behöva be om hjälp.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy