Kinaresan

Nu är det jäkligt nära resan till Kina, mindre än en vecka! På söndag beger jag mig till Kastrup för att därifrån flyga till Kina, jäkligt pirrigt dels för att det är så långt bort och jag kommer vara ifrån mina pojkar och dels för jag aldrig någonsin har flugit. Tänk jag ska få resa ända till Kina, dit jag alltid har velat åka och nu kommer jag dit, helt otroligt. Visst är en studieresa men det gör bara resan ännu bättre, för vi kommer besöka en massa företag där och se hur de arbetar och har det och dessutom kommer vi besöka hamnen och det är ju den största hamnen i världen det om något kommer vara en upplevelse.

Blir dock leva fattig i Kina i och med vi behöver spara som attan nu, taket sket sig i helgen en plåt bröts och slår som fan när det blåser och så klart måste den bytas ut. Bara för den sitter på just den sidan behöver vi hyra en skylift för att kunna byta ut den och det kommer bli en för dyr historia för oss med tanke på våra planer. Så nu lever dem lite farligt, vi kan inte komma på hur fan vi ska få ihop pengarna till det nu och dessutom kommer vi vara fattiga i Juni i och med jag kommer inte få ett öre (mer än underhåll o barnbidrag) för jag kan inte börja jobba i maj nu för jag vill inte direkt säga nej jag kan inte praktisera längre för min praktik är slut nu nu ska jag va hemma och skriva mitt examensarbete men jag kan ju bli anställd o jobba istället. För jag känner jag måste hinna få ihop mer till arbetet innan jag avslutar min praktik där och därför förlängs den och jag är där någon dag i veckan sen och hemma några dagar för att skriva på arbetet.

Vi får hoppas på det bästa helt enkelt och fundera ut något sätt som får det att gå ihop!

Imogon får jag inte glömma ringa vc och beställa tid att ta bort stygnen för de skall ju tas bort på torsdag men glömsk som jag är har jag glömt bort det. Sen på onsdag blir det fara till praktiken på möte om Lean och snacka med min handledare där om lite viktiga saker.

3 Comments

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy