Kina

Snart far jg till Kina, 18.25 lyfter planet men vi ska samlas vid incheckningen redan 16.25 dock är jag och två andra i klassen redan 1½ timme innan samlingen i och med vi litar inte på öresundstågen och vill därför vara där mer än en halvtimme innan samlingen.

Nervös är jag men inte är flyget mer för att jag ska så långt bort, det är ju lixom andra sidan jorden jag ska till! T drog upp mig vid halv åtta för jag skall kunna sova sen i och med det skiljer ju sex timmar och därför måste jag ställa om.

Kommer toksakna min familj som fan, men jag f¨år väl hålla mig sysselsatt så jag inte bara går o saknar o tänker på dem hela hela tiden. En sak är säker jag ska njuta och ha skoj som fan på andra sidan av jorden detta var ju typ en engångschans att komma dit och då kan man inte skita i den.

Vi får se om jag bloggar från Kina chansen finns om jag får tag i en dator o nät och om tiden finns. Nej nu blir  mysa med grabbarna för det har jag bara två timmar kvar tills T kör mig till tåget medans mina päron har grabbarna.

1 Comment

  • By Lola, April 20, 2012 @ 8:33 am

    Hoppas du har jättekul i kina :)

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy