Klänningen

I lördags beställde jag en klänning och idag kom den, den var helt underbar och den verkar passa kunde ju inte knyta åt själv på ryggen men jag är supernöjd och materialet verkade vara bra när man kände på den. Nu längtar jag bara tills jag får användning av den, får verkligen hoppas jag passar i den så att det inte bara ser konstigt ut. Billig var den med så det var verkligen ett kap och hade helt klart gett mer för den om den kostar mer för så snygg är det.

Började praktisera igen förra veckan det var underbart att kunna o få jobba igen, dock var det bara tre dagar förra veckan och denna veckan började jag med att va sjuk. I söndags började skiten men jag gav mig fan på att jag skulle jobba ändå, för jag har ju missat tillräckligt med praktik pga gallstenen ju. Kom till praktiken stannade till frukost sen var jag tvungen att inse fakta och bege mig hemåt igen, väl hemma sov jag bort hela dagen tisdagen oxå i stort sett men på onsdagen kände jag mig nästintill helt bra men då blev T sjuk. Idag var man tillbaka på praktiken och det var toppen, trivs verkligen där och älskar att få jobba och slita.

Får se om det blir hem till svärfar imorrn i och med T är ju sjuk men detv är deras bastadag men på kvällen blir det lugnt sagt hockey hos antingen svärfar eller svärmor i och med vi har ju inga tvkanaler. Har ju missat veckans matcher i och med jag va sjuk och ville inte smitta min kära svärmor med skiten, men ska bli grymt att se en match igen, men kommer nog va nervigt för är ju ryssarna vi möter och de är ju grymt bra.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy