Fullt ös medvetslös!

Blir inte så mycket bloggande numera, men det har sina skäl dels för arbetena som skall in till skolan snart, tar ju examen i juni och har två caseuppg som skall in och ett examensarbete. Dock är caseuppg i stort sett klara och examensarbetet är påbörjat och allt skall vara klart den fjärde juni. Sedan är det ju allt annat vi har fullt upp med mycket just nu som sagt!

Den 29 Juni åker B med svärmor till Finland och är tänkt att de skall vara där i två veckor, han ser verkligen fram emot det och har tjatat om detta i månader nu och nu är det snart dax. Kommer bli tomt här hemma men ska bli kul att ge även L ensamtid med oss vilket han annars aldrig får. Ska även bli skönt att få vara barnfria lite oxå och bara vara jag och T ett litet tag men kommer inte tycka det då utan kommer toksakna B något grymt som vanligt, men han kommer få det bra med mummu i Finland sen kommer han la försöka blåsa mig och snacka massa finska när han kommer hem.

Han har blivit världens spelnörd sitter och spelar mariokart så fort han får lov till det och gnäller till och tjurar när vi säger nej till det. Klädnörd är han något grymt med så fort han inte får välja vad han skall ha på sig blir det gnäll och gärna vit skjorta med dödskalleslipsen är iallafall det han oftast tjatar om men då blir det oftast tvärt nej från oss. För gå till dagis i det är inte okej då är ju inte skjortan så vit så länge till, men är bara den vita skjortan som duger och hans skjorta han fick i julklapp med förstås.

Snart blir det en färd ner till Skåne för att fira Mone som fyller 20 men blir bara jag och T för då har B åkt till Finland lite synd men men inget att göra åt och är dessutom inte vår helg med L så inte ens han följer med

Nej nu blir det skriva det sista på den sista caseuppg och sen skicka in dem.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy