Dyrt som attan!

Ringde och hörde vad de tog för att fixa naglarna här (nagelförlängning), blir dock inte här utan i Jönköping för här kostar det mer än dubbelt så mycket. Hur fan kan man ta 880kr för naglar som inte ser ut så här?

De ser ju inte märkvärdiga ut för fem öre! Så det blir ta en resa in till Jönköping och fixa naglarna där för 400 spänn istället för 880kr som här. Dessutom gjorde de enbart fransk manikyr och skulle jag ha mina naglar så hade jag lika bra kunnat göra mina naglar själv för det är inte svårt att göra det. Liksom alla bilder de hade man kunde titta på som de gjort såg typ lika dana ut som denna bilden på några hade de satt dit en dekoration på nån enstaka nagel. Undra hur de får det att gå ihop, tycker det var totalt överpris och lite till med tanke på hur dem ser ut och så extremt tjocka och klumpiga de såg ut.

Igår ringde skolan och gjorde mig förbannad, det räckte visst inte med göra caseuppgifterna som de sagt jag skulle så att jag med dem även tentade upp i kursen jag misslyckades med. Nu ska jag visst göra en hemtenta istället, jag tjatade i över ett år om få tenta upp i den kursen men slutade då de sa det räckte jag gjorde caseuppgifterna men nu kommer de och säger jag måste göra en hemtenta och den ska vara inne på måndag samtidigt som mitt examensarbete skall vara inne. De sa även jag skulle få den i min inkorg under dagen igår, den har ännu inte kommit, hur fan tror de jag skall hinna? Visst mitt examensarbete är i stort sett klart, enbart sammanfattningen kvar nu men ändå och enligt dem var jag tvungen att lägga ner tid på varje svar för att bli godkänd. Kan ju lugnt sagt säga att jag vill strypa dem, liksom om en vecka ska jag ta min jäkla examen och de gör  så jag kanske inte får ta examen enbart för deras jäkla misstag.

Imorrn blir det iallafall att åka ner till Skåne och vara där i en vecka, ska bli riktigt trevligt dock stannar ju bara T där tills på söndag eller måndag och far sedan hem ensam så åker jag hem helgen efter, för jag tar ju som sagt examen nästa fredag. Dock lite trist att B inte är hemma så han får en tur ner till Skåne, men han är ju i Finland och har det roligt och bra där. Han hade ju verkligen sett fram emot att åka med mummu/svärmor dit och nu är han där. Kan ju lugnt säga att otroligt tyst och lugnt det är här hemma, så grymt tomt utan honom. Passar dock på att njuta emellanåt men stor del av tiden tycker man det är alldeles för tomt här hemma utan honom.

Dock är ju L här tisdag-torsdags eftermiddagar som vanligt men han är så tyst och vill bara leka för sig själv och vill inte ha någon uppmärksamhet som B vill ha, så man märker knappt av honom. Passar dock på att mysa med honom så mycket som han går med på, fast även han saknar B, han sa han inte ville vara här hos oss för B var inte här. Nej nu blir det fara hem med L nu så han inte blir allt för sen hem.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy