Väla

Idag blev det fara till Väla, vädret tillät inte Tosselilla men vi hade lika trevligt ändå. Även om ingen av oss är förtjusta i att gå och shoppa så hade vi jättetrevligt och vi alla åkte hem fattigare. Jag hittade ett par finfina shorts, ett svart linne och en finfin kortärmad tröja som skall ha till de andra kläderna och en finfin keps (så nu kan inte T gnälla över jag tvingar på ungarna keps och själv inte har det. Sedan blev det även en bh och en maskara till mig själv och kaninkloppel och gc-kontroll till L.

Blev förresten ingen hemtenta, det hjälpte att skälla lite på skolan och påminna dem om det tog 1½ år att få den och att de ändrat sig i sista minuten. Nu är jag godkänd och tar examen imorgon ska bli trevligt, blir fara till skolan och ha redovisningar och sedan dra och bowla med klassen och ta några öl för att sedan dra till Harrys. Blir dock fara hem redan imorgon tåget avgår strax innan åtta så är jag hemma vid elva, skönt på sätt och vis och dessutom hade jag fått åka via Nässjö om jag åkt på lördag och jag vill ju hem till mina grabbar även om B inte är hemma men han har ju det supertrevligt och roligt i Finlad med Mummu

Nej nu lir det spela lite Donkey Kong med syrran! Till sist tack Ida och Mone för en minnesvärd dag <3

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy