Min hemlighet

Tänkte att det var dax att berätta vad som egentligen händer om tolv dagar då jag hållt detta hemligt tills nu, enbart de närmaste har fått veta detta. Vissa som läser vet som sagt redan och vissa kanske har listat ut vad som komma skall. Det är så att om tolv dagar, den 30 juni gifter jag mig med min T hemma i trädgården med enbart de närmaste som kommer närvara och få se och höra oss säga ja till varandra.

Börjar bli fett nervös, inte för jag tvivlar utan för att jag kommer synas vilket jag inte är så förtjust i. Allt är fixat och klart och nu hoppas och funderar man på vädret dagligen i och med plan A är att vi ska gifta oss i vår trädgård dock har vi plan B med som innebär vi gifter oss i en lokal vi ska hyra med tanke på att det kan bli regn och då fungerar inte trädgården. Så håll tummar och tår för oss att det blir fint väder så vi kan förverkliga vår plan på att gifta oss i trädgården.

På fredag blir det ner till Skåne för att fira midsommar dock inte den egentliga anledningen utan det är för att på lördag ska Henry sätta i mina dreads igen, som jag vill ha på mig när jag gifter mig och ingen här uppe som jag eller T känner kan sätta i dreads och skulle jag gått till frissan för att göra det så hade det kostat skjortan. Efter det är det bara naglarna som skall fixas och det görs på torsdagen innan bröllopet, för jag vill inte riskera att förstöra mina naglar innan bröllopet i och med jag jobbar på en terminal kan det nog vara lätt hänt. På tal om jobbet fått jobba varje dag nu sedan examen eller ja förutom måndagen efter examen. Fick till och med tacka nej till att jobba för de ville jag skulle jobba nästa vecka oxå så fick säga att jag inte kunde på torsdagen o fredagen och då har jag ju fullt upp med förberedelserna. Blir dock nog väldigt mycket jobb i sommar och lixom rean tre veckors jobb planerat (en del avklarat redan) och kommer få mycket mer så jag är nöjd. Kommer bli en del pengar för en gångs skull dock denna och nästa månad blir fattigt för får inte ett öre denna månaden mer än underhåll och barnidrag. Som tur är ställer våra päron upp o står för en del till bröllopet som en del av maten och drycken men har pengar undan lagda till en del av den av den kostnaden.

Längtar som fan tänk jag skall gifta mig med min man, eller ja snart är han det på riktigt!

1 Comment

  • By Lola, June 19, 2012 @ 4:24 pm

    JAG VISSTE DET !!! Jag anade det, & har alltid haft lätt & fatta saker innan folk sagt det. men kul :) Är glad för din skull, & förstår din “scenskräck”, har den själv. Kan säga, att några veckor framåt kmr du sväva på moln, av lycka innan du känner av vardagen igen. Det är ju ett stort steg, även om det “bara” är en extra ring & ett papper på ceremonin. Vi (jag o magnus) fick även ett halsband med kommunens sigill på när vi gifte oss på citadellet i landskrona. Iom jag själv inte kan va där o ta bilder på ert sambund, så får du se till o slänga ut dom här efteråt :)

    Kram på dig/er <3 (hälsa benjamin från Lola)

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy