Sjuk

Blir inte mycket bloggande men orken finns inte och dessutom blev jag hemskickad från jobbet i Onsdags för de ansåg jag var sjuk för att jobba och rätt hade de. Torsdagen sovs bort var bara vaken typ 3-4 timmar om ens det. Fortfarande kass men ska jobba imorrn, enbart hosta och andningen som är jobbig men som alltid sätter sig det på luftrören när jag blir förkyld och har ju varit duderförkyld. Min man var duktig i onsdags han köpte hem halstabletter från apoteket, en låda piggelin och hämtade mig vid bussen och sedan lät han mig vara sjuk och sova bort skiten så var mer än onsdagen i och för sig.

Livet som gift är la inget speciellt egentligen allt är som förut men numera har jag ett helvete med att skriva under, får la öva mig på min underskrift men den ser förjävlig ut och man måste tänka efter att nu är det inte Larsson jag ska skriva vilket lätt glöms. På fredag åker vi på kryssning ska bli helt underbart blir mellan Stockholm- Helsingfors, dock bokad som Larsson på den men har ju inte fått nått nytt ID- kort än men tog mig ork till inom baken i fredags så det är på g och är nu att bara att vänta på.

Fått alla bilder från alla nu så får väl bjuda på några!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy