Stolt mamma!

En viss liten herre lärde sig cykla igår, när jag kom hem från jobbet lärde T honom cykla och idag lärde jag honom börja cykla helt själv i och med han behövde knuffas på för att kunna cykla bara, men nu kan han allting helt själv, min lilla kille är stor nu. Berättade för honom att nu när han kan cykla får han en ny hjälm då fick jag frågan men när kommer tomten då, mitt svar på var att han får den redan innan tomten kommer i och med det är nu han kan cykla och när tomten kommer kommer han inte kunna cykla. Han visade stolt upp för T idag att han redan lärt sig börja cykla med, vilket han inte kunde igår, han blev dock besviken när han gick in igen för att fortsätta på maten men det sket han i för han tyckte att pappa skulle ju titta mer i och med det var han som lärt honom cykla från första början, det var ju bara jag som lärt honom börja cykla själv.

Nu är det iallafall full fart på honom han susar fram och svänger kraftigt men han klarar det alldeles utmärkt så snacka om stolt jag är men ändå livrädd när jag ser honom susa fram och svänga som han gör ibland är man så rädd att han ska trilla och slå sig ordentligt.

På måndag börjar T sin utbildning, vilket innebär långa dagar på dagis för B när jag väl jobbar när jag väl är hemma blir det dock bara fem timmar på dagis för honom (om det nu blir då 15-timmarsbarnen är där vilket är tre dagar i veckan.) Visst hade gärna hållt honom hemma men nu ibörjan måste han komma in i det igen efter att inte varit på dagis sedan slutet av maj i och med 15-timmars barnen inte fick vara på dagis alls under juni-augusti.

Nej nu blir det mat och sedan blir det soffmys för familjen Jaakola med chips, godis och coca cola för det har verkligen B gjort sig förtjänt av!

1 Comment

  • By Lola, September 3, 2012 @ 9:48 am

    Grattis till Lillkillen ! Vad duktig han är ! :) Amy har först nu vågat gå lite utmed möbler, men dessförinnan var det bara i sängen. Så hon är väldigt försiktig som bebis, & fortfarande väldigt “främlingsrädd”. Hon väger numera nästan 12 kilo & sa inte ett pip när hon vaccinerades. Sen älskar hon bråka med alla i familjen. Hälsa lilleman så gott från tant Lola & lillasyster !

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy