Operationen

Operationen är genomförd men aldrig igen säger jag, för det första fungerade inte bedövningen så när jag hojtade till aaj för helvete så brast de bara ut gör det ont och jag bara ja som fan, så då fick jag ytterligare bedövningssprutor som gjorde förbannat ont. Dock fungerade de ändå inte utan jag kände en hel del men bad dem bara få det avklarat så jag kunde dra därifrån. Blev två knutor fattigare och hoppas de tog rätt knuta på höger sida, för har ju flera stycken där men visste själv inte med säkerhet vilken det var men de tog den största av dem och den på höger visste jag och den var enorm. Dessutom bröt både läkaren och han som assisterade läkaren och han som assisterade snackade dessutom ett annat språk med läkaren (men han svarade åtminstone på svenska). Den assisterade visste inte vad som var blodkärl eller ínte så de stod och diskuterade om det var blodkärl eller inte stup i ett och de ryckte och slet och tryckte/hängde på mina revben och hade ett helvete att komma åt knuthelvetena.

Efter operationen träffade jag Peter som jag aldrig hade träffat tidigare men snackat med på msn i flera år med. Han var skittrevlig och omtänksam, han tog bilen för att hämta mig på stationen i och med jag var nyopererad så körde vi till fiket en liten bit bort och så bjöd han dessutom mig på fikat. När vi väl satt där så ringde jobbet och ville jag skulle jobba kväll men jag sa som det var och tackade nej utan att tveka för jag blev ju ordinerad att vara hemma och ta det lugnt ett par dagar. Efter latten var slut begav vi oss till en kinarestaurang och tog vars två öl som även han bjöd på och sedan bar det av hemåt för mig och väl då hade jag fått ont på riktigt och kände mig verkligen nyopererad. Dock hindrade inte det mig från att laga maten när vi kom hem utan jag ställde mig och gjorde en riktigt god medelhavspasta. Får se att träffa Peter igen för han var riktigt trevlig och var skitskönt att verkligen umgås med någon är ju inte många vänner jag har här uppe som är mina vänner (är typ bara en jag umgås med här) så får hoppas jag inte skrämde skiten ur honom.

Att jag precis har opererats har hindrat mig men har dock fått någon tillsägelse av T att ta det lugnt och inte bära en massa. Har tvättat, vikt tvätt burit en jävla massa tvätt lagat mat typ alla dagar och tagit hand om ungarna, lämnat/hämtat B på dagis och idag knuffat bilen (den vägrade starta så vi fick knuffa ut den på bilen så att vi kunde starta den med startkablar).

I helgen har vi haft Ari och Sanna (T:s bror o hans dotter) på besök och de stannar till förmodligen Tisdag. Var dessutom vår helg med Leon så har verkligen haft fullt hus med livliga grabbar. Annars har det väl inte hänt så mycket, funderar på att åka ner till Skåne nästa helg saknar familjen och vännerna så hoppas på det blir en tur ner dit så skall försöka övertala min gubbe till det!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy