Lugn vecka

Har blivit totalt värdelös på att uppdatera bloggen men haft fullt upp, har blivit en hel del jobb åtminstone under januari, dock börjat sina verkar det som nu. Inget jobb varken idag eller igår men gör mig inte så mycket igår hade jag en underbar dag med ungarna och idag försöker jag få dem att städa i lekrummet.

Till helgen ska ungarna på kalas hos en dagiskompis och vad med som händer vet jag inte, hade velat hitta på något med dem men vad fasiken skulle det vara, de älskar bio men varje helg vi har Leon visas det ingen barnfilm på biografen här. Att åka till ett lekland känns heller inte som ett alternativ till helgen i och med de faktiskt ska på kalas och därmed försvinner alternativet att åka iväg och hitta på något med dem.

Ungarna kan vara helt underbara ibland de kan helt plötsligt bara utbrista något som igår på fiket de tittade på en vedic art tavla och slängde ur sig men titta någon har målat på tavlan bara en massa färger men man får ju inte måla på tavlor. Eller gången innan jag då det bara var jag och B då han helt plötsligt bara säger att han vill ha en bebis vilket jag förklarar det är han på tok för ung för och skrattar då säger han att han vill ha en lillasyster som heter samma som kevins lillasyster (melonie tror jag det är). Dock är B mer påhittig med sina utbristande som tex han står fast vid att han ska vara en pojke som är en mamma när han blir stor för pappa vill han då inte bli, så man får många skratt när man är med B, han är verkligen en liten påhittig pajas. L är inte alls lika dan utan han är en mer charmig mysig grabb men båda är helt klart lika underbara de har sina egna personligheter. Dock vill jag ha lite ensamtid med Lför det får ju B ofta och vi har ju aldrig enbart bara L och B kräver så mycket uppmärksamhet och accepterar inte tex att man bara sitter och myser med L utan då vill tvunget han oxå upp i famnen samtidigt. Aja får la snacka med svärmor om hon vill ta B sen när vi har L någongång så jag kan få lite endsamtid med L.

Var förresten hos logopeden i torsdags med B han fick gå in helt själv till Caroline medans jag satt i väntrummet och läste, han hade skött sig galant, men övningen här hemma verkar inte gå så bra, han vill verkligen inte försöka säga L han säger ett ord tex lamm men uttalar det som jamm och ber man honom försöka en gång till totalvägrar han och säger man ordet själv skiter han i att lyssna och bara gör allt för man ska prata om annat. Han ska tillbaka om några veckor igen så skulle vi se framstegen, tror dock det blir som alltid med kontakten med Caroline hon hör inte av sig på månader som sist i Oktober skulle hon kalla B en månad senare vilket blev först i slutet av januari. Dock tjatade jag till mig att även hon skulle öva med B därav att det blev att B kom dit i torsdags.

På fredag skall B till bvc läkaren som man visst träffar när man fyllt 5 med får se blir nog T som får dra dit honom om jag ska jobba för vill inte säga nej till att jobba i och med jag hitentills bara jobbat i måndags denna veckan. Är riktigt skönt att vi verkligen delar upp barnen eller ja han sköter det mer än jag tar till tandläkarn och vabbar, dock har jag alltid följt med B till läkarn med då händer det med att T följer med.

Får ibland frågan hur det känns att vara gift och de verkar bli jätteförvånade när jag bara kan svara att det känns inte annorlunda över huvud taget allt känns som tidigare, man tänker inte på att nu är vi gifta för allt känns som innan bröllopet. Liksom varför skulle det kännas annorlunda för man ingått ett äktenskap.

Får nog springa ner och se till att ungarna städar nu!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy