helg igen

Idag var B spelat halva dagen, spelnörd som han är, det är han som använder wii:et mest av oss alla. Sen sa han en skitsöt sak idag han såg att en pojke gått och handlat själv så brast han ut att när han blev lite äldre skulle han gå och handla chips, dipp, godis men att han skulle även handla skruvar och ostbågar för det tyckte pappa om, dock sket han fullständigt i mig.

T har klarat sitt CE- körkort men dock kommer han gå kvar i skolan tills den 22:a för att sitta där och glo och inte göra ett piss. Riktigt gött att han klarat allt på första försöken alltid under hela utbildningen, har en smart man som lär sig jäkligt fort. Det firades med några öl och grilla i Onsdags, det var han som bestämde det han ringde och checkade om jag skulle jobba eller inte men i och med jag inte skulle ville han ha öl och grillat så det blev så.

Imorgon kommer hans bror och hans dotter ner på besök över några dagar så blir dra till svärmor och träffa dem under helgen. Annars händer la inte så mö. Blev bara en dags jobb denna veckan och inget på måndag heller vilket bekymrar en lite för jag vill ju jobba och behöver jobba mer än en dag i veckan men de senaste veckorna har det förvisso blivit mer än vanligt men ändå.

I veckan blir det träffa Peter, hur kul som helt, han är typ en av de enda personerna jag känner här uppe så det betyder jäkligt mycket att ha honom i sitt liv för jag vill ha mer än familj här uppe man behöver trots allt alltid vänner med. Sedan till helgen blir det eventuellt en tripp ner till Skåne träffa familj och frugan :)

Nej nu gnäller gubben om att han är hungrig och anser att jag rymt i och med att jag inte står vid spisen och lagar mat åt honom, så får väl leta mig ner till spisen. För att göra det tydligt för vissa är detta ett skämt från hans sida.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy