Familjeliv <3

Var ett tag sedan jag bloggade, så tänkte att det var dax för att uppdatera den lite!

Livet rullar på och numera jobbar jag i stort sett heltid, men är hemma och soffliggande nu då min rygg inte är som den ska vara. Fick ingen sömn inatt då den värker som bara fan och kan inte stå upprätt så blev att sjuka mig och bosätta mig halvsittande i soffan. Sängen är totalt omöjlig att vara i då den är för mjuk och ryggen värker ännu mer när jag försöker sitta/ligga i den. Dock var Teijo helt underbar och köpte värktabletter åt mig och kom med en kudde till mig när jag bad om en, åkte och handlade utan mig så vi har mat för veckan och tar hand om ungarna och är ute i trädgården och gör nytta.

Hockeyn har börjat så att så fort Sverige har en match blir det att titta på den, även fått B att gilla titta på det, han sitter bredvid och skriker kom igen Sverige och heja heja Sverige och emellanåt säger till mig att skrika  högre. Man kan ju inte direkt säga att jag sitter fastklistrad framför tvn så ofta då det enbart är tv-tittande för mig när det är hockey-vm och ibland när man tittar på serier men då är det max ett avsnitt på en dag om jag ens orkar det.

B börjar bli stora killen nu, börjat göra frukost helt själv och dessutom börjar han ju skolan till hösten. Helt makalöst så fort tiden går, lärt sig räkna plus och minus har han ju redan gjort och dessutom börjat lära sig skriva lite smått med speciellt L hjälp då L verkligen är duktig på att skriva. Han kan sitta och säga ordet för sig själv högt och lyssnar efter vilka bokstäver det ska vara. Dock en mindre kul sak är att de båda har kommit in i en riktig trotsålder till och med på dagis kan de trotsa något grymt. Inte så länge innan det blir det ner en liten runda till Skåne, äntligen för att fira Emilia som fyller hela sex år. Inte alls så ofta vi är där nere men vad jag man jobbar ju hela veckorna och är helt slut på helgerna och vill bara vara hemma och ta det lugnt så blir inte alls så ofta så man saknar ju sina syskon och päronen. Synd bara att man aldrig hinner njuta och träffa alla men tyvärr har bara ett dygn 24 timmar.  Dock är det inte ens varje kalas som man åker på, men till detta kalaset har jag lyckats få T säga ja till att åka på.

Helgen som kommer är vår helg med L, helt underbart visst vi har honom under vissa dagar i veckan med men då är jag ju aldrig hemma utan när jag kommer hem ska han åka hem till Karin och Markus igen eller så är jag helt slutkörd och orkar inte busa med dem så mycket som man vill. Så helgerna med bägge är guld värda!

Förlängde mitt abonnemang i helgen som gick så i veckan kommer min nya mobil, en Samsung Galaxy 4 så hoppas på att den är så bra som den verkade vara. Så det blir att börja surfa på mobilen lite emellanåt oxå, kanske man kan se hur det är att blogga från mobilen under resorna till och hem när man jobbar, tar ju faktiskt över en timme till jobbet med enbart busstiden inräknat, sen har jag ju en halvtimmes promenad från bussen till jobbet med!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy