Koktibajsrygg

Har fortfarande inte börjat jobba, utan hemma ännu med en förjävlig rygg det är en knuta som orsakat hela skiten så inväntar på operation som sker den 3 juni. Ska passa på att begära att de ska röntga ryggrad och haskotepelaren eller vad det nu hette, för så många knutor som dykt upp den senaste tiden är makalöst. Nu man ska tacka sin far för det fina arvet han gett mig?

Jag trivs inte alls med att gå hemma och inte göra ett piss men inte fan klarar jag ens av att ut och gå en runda utan att få världens värk i ryggen efteråt så nej tack stannar hellre hemma och försöker ta det lugnt så att jag bara behöver stå ut med värken man har av att göra inte ett piss. Så nu förstår jag far min varför han inte är ute och går mer än vad han gör för det är definitivt inte värt smärtan.

Fick förlänga sjukskrivningen idag, blev tjata en massa på dem för de hade för sig att jag skulle ta mig ner till vårdcentralen så fick förklara att jag inte klarar av att gå den sträckan och att jag hade ingen som körde mig. Så efter ha övertalat hon som jag pratade med att gå och prata med läktaren om att ta det via telefon istället (hon hade för sig att det var totalt omöjligt att förlänga utan att jag kom ner dit) men efter många om och med från hennes sida talade hon med läkaren och jag slapp gå dit så de förlängde den i och med jag fått en operationstid.

På lördag är det kiss, får verkligen hoppas att jag inte har allt för ont då så jag kan få njuta av deras konsert för så som jag har sett fram emot den. Dessutom är det ju tur att operationen är först efter den för annars hade jag ju lugnt sagt missat den.  Men fan vad peppad jag är på att äntligen få se dem, de är som gudar för mig och JAG ska få se dem. Dock blev det inte enbart jag och T som tänkt utan det blev att Peter hänger på. Får dock hoppas vi har en hel obränd bil efteråt, då det är i Solna de spelar och vi vet ännu inte vart vi ska parkera då friends arena inte har en parkering ännu.

I och med jag gått hemma så länge nu och håller på att bli galen av det har jag fått tillåtelse att rymma hemifrån några timmar på onsdag, så då ska jag hem till Peter och umgås med honom så jäkla gött. Behöver verkligen komma hemifrån lite nu och är ju inte så jobbigt bara gå de få metrarna till bussen och finns en hållplats precis utanför huset han bor i så ingen lång bit alls man behöver gå. Det ända är la att sittplatserna på bussen kanske inte är så ryggvänliga enligt mig när ryggen är som den är och gör att det gör mer ont i ryggen.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy