Jag klarar verkligen allt!

Har nu varit sjukskriven i några veckor och är det månaden ut, drygt men inväntar operation av två knutor på ryggen som orsakar en jäkla smärta vid ansträngning eller ja egentligen rörelser bara för kan inte ens ta en promenad eller hushållssysslor utan att smärtan skall bli skitjobbig.

Har fått tillökning i familjen dessutom, en vovve vid namn Evony som är världens finaste och kärleksfullaste amstaff. Lizzy är väl inte så jätteglad över detta men de funkar ihop så länge Evony låter henne vara innan fick hon inte ens titta eller gå förbi henne men det får hon nu men ännu är Lizzy lite stel och vaksam när Evony är i närheten.

Har dessutom börjat närma mig körkortstillståndet intyg nummer ett är inskickat till transportstyrelsen (intyg om att recklinghausen inte påverkar min körförmåga) på måndag skall en psykolog ringa mig så ska v se om hon kan fixa intyg nummer två som är för min borderline och att den inte skall vara ett hinder för mig att ta körkort.

T har även börjat jobba kväll nu när jag är sjukskriven trivs jag skitbra med det för ensamtiden man får på kvällen när man lagt B är guld värd, blivit massa kvällar med tända ljus musik och tedrickande. Även massa mys i sängen med Lizzy medans man ligger och tittar på just det man själv vill se. Var inte lika kul innan man blev sjukskriven för då la man sig direkt efter man lagt B i stort sett , men får se vänjer mig väl med det sen för var bara en vecka jag jobbade innan jag blev sjukskriven när han jobbade kväll.

En annan sak jag bara måste berätta att jag älskar verkligen mitt liv, jag har allt man verkligen kan önska sig och jag har nått alla mina mål jag satt upp den tiden jag mådde dåligt som jag aldrig trodde jag skulle nå. Visst för vissa kanske mitt liv kan tyckas jäkligt tråkigt då det är ett typiskt Svenssonsliv men jag fullkomligt älskar det

Till sist måste jag bara lägga upp en låt jag inte hört på länge som jag hittade på bloggen, som jag lyssnade på i många mörka stunder förr!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy