Äntligen fått en operationstid

Fick operationstid idag, på måndag ses fram emot för snart slipper jag denna jäkla smärta. B farmor/mummu ställer upp och tar B mån-tis och skjuts hem fixad och han stannar här en stund så att Evony får sin kvällspromenad.

Nu blir det att äta pizza då jag inte klarade av att ställa mig och laga mat idag då ryggen gör sig jäkligt påmind idagså har varit bosatt i soffan och sängen hela dagen idag efter B tandläkarbesök. Hela promenaden hem från tandläkaren fick jag lyssna på B gnäll om att jag gick för sakta, så ja jag har ont vanligtvis är det jag som tjatar på honom att han inte ska asa fötterna efter sig.

1 Comment

  • By Pappii, November 14, 2014 @ 6:59 pm

    Lycka till med operationen, dfu kommer märka stor skillnad direkt….

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy