Lördag

Idag blev det en promenad till affären för att handla kvällens mat som blir lasagne och hämtade ut ett paket som jag beställt till B för han fyller ju år om en månad. Visst har ont som fan idag med men va fan får stå ut tills måndag då jag blir av med knutorna. Även Evony behöver ju sina promenader visst igår fick hon bara en men jag klarade verkligen inte ut och gå ens och på kvällen la T i migrän så hon fick nöja sig med ut i trädgården. Som gottgörelse köpte vi grisöron och ett tuggben, tuggbenet rör hon knappt för det enda hon vill ha är kärlek och uppmärksamhet, hon är verkligen en kärleksfull hund.

Blev även pez till min samling inköpta så nu består den av 43 pez, så jag blev glad av promenaden och handlandet, mina älskade pez en kvar att äta sen hamnar även den i min pezhylla!

På måndag är la min plan att kvällsmaten blir den bästa ever för det förtjänar jag väl efter en operation, så får la snacka med Peter om han vill inhandla sushi och ta med sig när han hämtar mig på sjukan, fast det ska väl inte vara några problem bara föra över och be honom (om han nu inte läser innan jag ber lite snällt)

Börjat peppa inför srf nästa år bra band som ska dit så bara ett måste att vi skall dit och konstigt nog vill gubben köpa biljetter redan nästa månad, han som alltid säger åt mig att vi måste vänta och se om vi har råd så ja jag håller käften och lyder denna gång för nu får jag som jag vill men måste införskaffa eller låna till oss en husvagn för nej inte ens jag vill sova i ett tält nästa år (T vägrar tält i vanliga fall).

Snart blir det matlagning och käka efter det blir det kränga matadormix :)

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy