Ny familjemedlem

Jag vet att jag inte bloggat på en hel evighet, men det har sina förklaringar. Det är så att det har kommit en liten Tengel till världen, kände att jag ville inte ha en lugn graviditet jag kunde njuta av som bara dem närmaste skulle veta om att jag var gravid.  Graviditeten var inte det lättaste men hade turen denna gången att illamåendet försvann, men hade hellre haft den är foglossningen jag fick. Efter halva graviditeten blev jag sjukskriven pga foglossningen och blev så låst kunde inte ta mig någonstans för det gjorde för ont att röra sig,

Förlossningen var lika enkel och snabb som B och även denna helt utan smärtlindring och inte ens denna gången hann jag prova lustgasen. Åkte även denna gång hem så fort jag fick, vilket var efter 12h och Tengel kom 06.22 så blev perfekt tajming så vi kunde åka hem på kvällen. Fast denna grabb var verkligen mini jämfört med B 3015g så exakt ett halvt kilo mindre men 49cm lång så han var en cm längre än B.

Han är lika snäll och lätt som B var som bebis sover, gosar, äter och bajsar och knappt något skrik bara när man byter blöja eller ligger på rygg, så har fått bli att låta honom sova på mage för något annat är omöjligt. B är världens stoltaste storebror och var verkligen kärlek vid första ögonkastet mellan dem och han är jätteduktig med Tengel. L var lite med skygg inför hålla och gosa med honom men efter ett tag ville även han det.

Vårat val av namn har haft sina reaktioner, vilket vi visste så därför gick vi inte ut med det förrän efter han var född på en namngivelse. En sak jag fått höra är att han kommer bli mobbad för sitt namn, jag tror inte för fem öre att han kommer bli mobbad pga sitt namn för idag finns hur många namn som helst som är ovanliga och det är ett mer kulturellt samhälle, det är inte bara vanliga tråkiga och typiska svenska namn längre. Tegel har inte ett enda vanligt svenskt namn utan hans mellannamn är Enzo och Uzi, Uzi pga att vi har skytte inspirerade namn så B heter Sniper i mellannamn. Sedan hr han inte ens ett svenskt efternamn så varför tråkiga svenska förnamn då? Kan dessutom tillägga att Tengel är ett fornnordiskt namn som betyder hövding/konung så det har en fin bra betydelse oxå.

Får se hur det blir med bloggen om jag kommer blogga mycket eller inte men den kommer alltid vara kvar iallafall så jag kan blogga när jag vill och känner för det!

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy