Energikrävande dagar

I förrgår var jag, Sylar och Sniper i Jönköping hos käkkirurgen då Sniper skulle dra ut en tand som var i vägen för en annan tand. Vi började med en tripp på IKEA då vi behövde en till potta då både Tengel och Sylar använder den och sitter jag med Sylar på pottan o Tengel behöver gå hinner jag inte hjälpa honom upp på toan.  Så det införskaffades och en gunga att hänga i taket som jag tänkte kunde va kul för ungarna (och mig för jag får med gunga på den). Vagn lämnades hemma och bar i min älskade yaro under hela dagen.

Efter det körde vi till Max och käkade så gott, tänkte testat nån av deras nya veg men nä deras bbq sandwich är för god att låta bli. Även Sylar fick sig lite mat, lite pommes och sen en slurk tutte och ny blöja.

Efter det var det dax att köra till käkkirurgen, där blev man lite nervig när man skulle checka in och det gång på gång kom upp att han inte hade någon bokad tid den dagen. Skrev till Teijo som tog bild på tiden och jo det var rätt tid, så gick till receptionen och jo han hade tid det var bara apparaten som strulade. Hade dock inte förvånat mig om de hade ändrat tiden och skickat att den va ändrad och gett ny tid och postnord hade slarvat bort det, för har hänt många gånger att man inte fått sin post och i vissa fall har den kommit månader efter. Sniper var jätteduktig och klarade det galant.

Igår var det barnmottagningen i Värnamo med Sylar, gick väl som väntat han är sen i utvecklingen men jag är inte orolig ett dugg över det för han utvecklas för fullt nu bara snäppet senare än andra. Vilket jag tror beror på att han hade stillaläge i några månader då han hade uvi men sedan han började få vara på golvet har han börjat utvecklas. Han blev underkänd först pga att han inte satt (vilket han kan men inte ville) men sedan satt han när jag satte mig bredvid honom så hoppas de ändrade det sen och skrev att han kan sitta. Sedan underkände de honom för att han inte klappar händer och vinkar, vilket han även ska kunna nu. Detta va återkontroll för tre månaders sen underkände de honom oxå då pga att han inte satt, pga att han inte vände sig (han kunde dock vända sig men vägrade göra de på kommando) och för att han inte grep saker. Alla dessa sakerna kan han nu så förstår inte riktigt varför de även denna gången skickar remiss till barneurologen då den för tre månaders sen avvisades då de inte trodde det var något och att de själva kunde hålla koll så misstänker att denna remiss även blir avvisad iallafall om de nu skrev att han kan sitta. Dock hörde läkaren ett ljud han inte gillade (vad vet jag inte jag tänkte inte på att fråga iom fick lite brådska då Sylqar behövde bajsa och får han inte potta direkt struntar han i det och blir jättehård i magen (dock sket det sig ändå för han vägrade hållas över toa så det blev att han struntade i det). Så nu väntar man på journalanteckningen i hopp om han har skrivit vad, misstänker dock kanske lungorna?! för på hans 6månaderskoll tror jag det var blev vi direktskickade till vår dåvarande läkare för han som gjorde kollen hörde ett missljud på lungorna och ville en annan oxå skulle kolla. Dock hörde inte hon det så tänker väl mest om det är hon som missat det men är la bara vänta och se på vad det nu var/är.

Idag blir det köra svärmor till affären/affärer så att hon får handla och sen blir det soffan och hunger games resten av dagen typ. Bästa av allt imorgon blir det Skåne, mitt älskade saknade Skåne. Blir lite fler trippar neråt nu när jag har fått körkortet för då kan jag dumpa T här hemma och köra själv när inte han vill.

Vi fick snygga mösser hos käkkirurgen

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy