Tandläkarebesök gånger två

Idag har jag varit hos tandläkaren hela två gånger, Sniper hade en tid sedan länge och igår ringde dem och bokade in en ettårskontroll för Sylar där idag. Först var vi där klockan 12, blev gå dit för tänkte att ta bilen dit med enbart Sylar var inte lönt för hade behövt stressa tbx med båda ungarna igen för Sniper skulle vara där klockan 13.20. Tengel satt snällt och lugnt medans vi pratade och d tittade i Sylars mun och informerade om allt som hör till. Efter besöket gick vi till ett fik och fikade och Sylar fick mat och somnade gott med tutten i mun, lyckades sjala honom utan att väcka honom.

Sedan gick vi tbx och mötte upp Sniper nere på vc och tåg hissen upp tillsammans till tandläkaren. Han har börjat bli slarvig igen med borstningen så blev en utskällning och sköterskan typ suckade högt när han skulle visa hur han borstar. Så inga mer sötsaker för honom på ett bra tag, för bara att säga att det är dagsatt borsta suckar han högt och gör allt för att komma undan och om morgnarna när jag inte alltid kan se till att han borstar skiter han i är speciellt då han sätter sig på tvären. Även på detta besök var Tengel lugn och snäll och skötte sig jättebra. Så förvånad för sist vi var hos tandläkaren med Sniper kastade de ut mig och Tengel för att han var så vild.

Nu är alla måsten slut för denna veckan, imorgon kommer Sanna och stannar till söndag så jäkla skönt att ha henne här nån att sitta och snacka skit med och koppla av med.

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

LouiseBrooks theme byThemocracy